Scholen

Typ10 kan perfect geïntegreerd worden in klassikaal verband in het speciaal, basis- en voortgezet onderwijs.

Speciaal onderwijs:
Vaak wordt de lessenreeks (10 lessen) uitgetrokken over een volledig schooljaar zodat de leerlingen voldoende tijd hebben om de leerstof te verwerken op hun eigen tempo.
Referentie: BuBaO KlimOp in Tongeren (België)

Het basisonderwijs:
Middels het volledig didactisch opgebouwde werkboek kan de leerkracht, eventueel ondersteund door een vakleerkracht, in tien lessen de leerlingen begeleiden naar de basisvaardigheid blind typen.
Referentie: Basisschool Boxbergheide te Genk (België)

Ook kinderen die met bepaalde software programma’s mogen werken in de klas moeten hiervoor blind kunnen typen en zijn zeker gebaat met de unieke aanpak van Typ10. Deze leerlingen kunnen door de zorgcoördinator (of therapeut in de omgeving) begeleid worden.

Indien de integratie van Typ10 in de klas niet mogelijk blijkt te zijn, is er een mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met C&Explore om deze lessen buiten schooluren aan te bieden. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via:
Telefoon: 0032 486 94 30 75
Of e-mail: info@typ10.nl

Typen is een belangrijke vaardigheid in onze moderne maatschappij. Het is essentieel voor iedereen die wilt kunnen mailen, gamen, chatten, sms'en, verslagen maken en nog veel meer!

U heeft per leerling een werkboekje nodig
Gelieve contact op te nemen via info@typ10.nl of 0032 486 94 30 75 zodat we een offerte op maat voor uw school kunnen maken.